Workshop om Ryttercentrering
 
Vores måde at bruge kroppen på når vi rider spiller en kæmpe rolle for hvor godt hesten kan bevæge sig under os. Vores balance, stabilitet og flesibilitet afgør hvorvidt vi kan følge hestens bevægelse og ikke mindst påvirke den på en positiv og konstruktiv måde.

Derfor vil jeg rigtig gerne invitere til en workshop hvor jeg vil gennemgå de elementer der for mig bidrager til en bedre brug af vores krop når vi rider og derfor vil give os ryttere bedre mulighed for at hjælpe vores heste under os.  

Jeg vil tage udgangs punkt i principperne fra Centreret Ridning hvor jeg er uddannet level 2 instruktør. Der vil både være teori samt en masse øvelser uden hest der har til hensigt at give jer en god mulighed for at mærke forskellen på jeres egen krop.

Vi vil gennemgå emner som vores vejrtrækning, centrering, opbygning af kroppen, kontakt samt hvordan vi skaber en øget fleksibilitet i vores led så vi giver hesten de absolut bedste arbejds betingelser under os.

Workshoppen vil give en øget forståelse for brugen af jeres krop når i rider samt hvordan den påvirker hesten under jer.

Der er plads til 10 deltagere :-)

Arrangementet foregår onsdag den 18 februar fra kl 17-20.
Adressen er Blue Bery Hill, Haugevej 13, 8620 Kjellerup.

Husk varmt tøj da vi skal være i hallen.

Prisen er 350 pr. person.

Der vil være mulighed for at deltagere til arrangementet kan booke en lektion i uge 9 med 25 % rabat. Det gælder for lektioner på BBH eller inden for 20 km.

Kontakt mig endelig for spørgsmål eller tilmelding på stinejoy@hotmail.com eller 29609981

 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite