Denne side er blevet til takket være hjælp fra Rikke Christoffersen. Rikke er grafisk designer og har været en helt fantastisk hjælp og inspiration.
Tusinde tak Rikke :-)
Rigtig god fornøjelse

Stine Joy
Workshop om Ryttercentrering 25-01-2015
Den 18 februar afholder jeg en workshop omkring ryttercentrering. Kom til 3 spændende timer og bliv klogere på brugen af din krop og hvordan den påvirker din hest. Få ny forståelse og nye redskaber til at hjælpe din hest bedst muligt :-)
Ny tilridnings workshop 19-01-2015
Jeg har lavet en ny workshop omkring forberedelse af unghsten til tilridning. Her vil vi gennemgå hvordan vi forbereder hesten fysisk og mentalt til livet som ridehest. Læs mere under tilridnings workshop.
Pris ændring pr.1.september 15-08-2014
Pr. 1.september stiger min timepris for undervisning, da priserne er opdateret med moms.
Ledige pladser til træningsheste 21-01-2014
Pr 1/2-14 har jeg ledige pladser til træningsheste. Jeg tilbyder hjælp til tilridning, omskoling, videreuddannelse af din ridehest, trailerlæsning, genoptræning eller løsning af diverse problemer. Se mere på siden omkring heste i træning og kontakt mig endelig for mere info. 
Træningslejre 2013 31-12-2012
Sammen med min gode ven og kollega Tabita Cramers afholder jeg igen i 2013 træningslejre med fokus på ryttercentrering. Der vil være teori, øvelser uden hest, masser af undervisning og hygge sammen med andre hesteglade mennesker :-) Lejrene afholdes på smingegården ved Silkeborg i smukke omgivelser med god mulighed for at nyde den smukke natur, hestene og godt selskab. Lejrene henvender sig til alle uanset niveau og disciplin. Der undervises ud fra individuelle ønsker og behov uanset om det er fra ryggen eller jorden. Det er vores ønske at bidrage til den positive og bløde kommunikation mellem hest og rytter.
Læs mere her: http://www.denheleekvipage.dk/cms/images/dhe_tabita_pdf/2013lejr.pdf
Heste i træning 24-08-2012
Jeg har fra september mulighed for at tage flere heste i træning, når jeg flytter til BBH ved Viborg. Det kan være heste i tilridning, omskoling mm. For mere information kontakt mig pr mail.

Jeg er nu level 2 instruktør indenfor Centreret Ridning, efter at organisationen i USA har godkendt min ansøgning.
Nye tider :-) 25-07-2012
Så er der sket noget nyt i mit liv. Fra september begynder jeg nyt arbejde som daglig leder/beriderlev på Blueberry Hill. Jeg glæder mig rigtig meget til at få en masse erfaring og nye redskaber til arbejdet med hestene. Der vil være mulighed for at få heste i træning samt få undervisning. Jeg er stadig i Hjørring nogle gange om måneden men det vil pt primært være gamle elever der fortsat undervises. Du er meget velkommen til at kontakte mig enten angående undervisning eller træningsheste.
DHE træf og stævne :-) 23-07-2012
Husk årets helt store hestebegivenhed - DHE træf og stævne :-)
Arrangementet stables på benene af den hele ekvipage og du kan læse meget mere om program, klasser og tilmelding her: www.denheleekvipage.dk
Det er et fantastisk arrangement med mulighed for ny inspiration, samværd med gamle og nye hestevenner, grin og latter og ikke mindst skønne heste.
Så kom endelig frisk og vær med i årets sjoveste begivenhed med heste :-)
Ryttercentrering :-) 23-07-2012
Sammen med min gode ven og kollega Tabita Cramers er ryttercentrering nu blevet til. Det er et utroligt spændende projekt der kombinerer de mange forskellige grene og nuancer der skal til for at skabe en harmonisk og centreret rytter, både fysisk og mentalt.
Du kan læse meget mere omkring hvad ryttercentrering indeholder på www.ryttercentrering.dk :-)
Træningslejre 2012 22-04-2012
Så er der kun en enkelt plads tilbage på voksen lejren som jeg afholder sammen med Tabita Cramers. Ungdomslejren er fuldt booket. Der er mulighed for at komme på venteliste såfremt du er interesseret.
Se mere om lejrene her:
http://www.denheleekvipage.dk/cms/index.php?view=details&id=65%3Avoksen&option=com_eventlist&Itemid=68

Vi glæder os til at give jer 4 dages intensiv træning og sjov med jeres heste og hinanden :-)
Kursus med Annette Klausen 22-04-2012
Den 9 juni 2012 afholder jeg et kursus med Annette Klausen i Aalborg. Annette er en utroligt dygtig rytter og underviser. Hun underviser med fokus på den klassiske dressur hvor dressuren er til for hestens skyld.ydermere er hun coach og kan derfor hjælpe ryttere med at finde deres indre ressourcer frem. kurset henvender sig til alle uanset ønsker, hest og niveau.  Se mere om Annette på: www.harmonisk-ridekunst.dk
Jeg har en enkelt plads tilbage med hest og mulighed for at være tilskuer.
For deltagere med hest er prisen 800 kr. for 2 * lektioner samt teori, for tilskuere er prisen 250 kr. Der kommer en mindre ekstra udgift til leje af faciliteter (max 20-30 kr.!)
For spørgsmål eller tilmelding kontakt mig på stinejoy@hotmail.com

Jeg håber vi ses :-)
Ny viden og spændende uddannelser 21-02-2012
Så er der sket nye spændende tiltag i mit liv. Siden august 2010 har jeg fungeret som administrator for uddannelser med heste ved www.dyreuddannelser.dk og sideløbende selv deltaget på kurserne. I Januar 2012 bestod jeg så eksamen som hestevelfærdsrådgiver.
Se mere om udd. her: http://www.dyreuddannelser.dk/Heste.html  
Til august starter jeg på overbygningen som adfærdsbehandler, det glæder jeg mig meget til.

Derudover er jeg blevet uddannet som Rytter Yoga instruktør hos Søs Fejerskov-Quist hvor jeg blev færdig i Februar 2012. Det har givet nye spændende redskaber til at træne os, som ryttere, bedst muligt så vi giver hesten de optimale betingelser for at bevæge sig taktfast, flydende og blødt under os.
Se mere om denne udd. her: http://www.fit2ride.dk/site/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=58

Ellers er foråret så småt på vej og jeg nyder de længere dage i stalden med min fantastiske hest.
Jeg håber at se jer ude i hestelandet til en masse inspiration og godt samværd :-)
Træningslejre 2012 17-10-2011
Sammen med min gode ven og kollega Tabita Cramers tilbyder jeg to spændende træningslejre i sommeren 2012. En ungdomslejr og en voksen lejr. Hver lejr er 4 intensive dage med fokus på godt kammeratskab, en masse ny læring, positiv atmosfære og masser af træning med hestene.
Vi tager fokus på centreret ridning og det gode arbejde fra jorden, nøgleordene er forståelse, indsigt og blødhed. Der bliver både teori, øvelser uden hest, træning fra jorden og naturligvis ridning.
Lejrene er primært et tilbud til gamle elever og deltagere på ridelejrene.
Prisen er 2950,- inkl. forplejning.

Læs mere her:

Voksen: http://www.denheleekvipage.dk/cms/index.php?view=details&id=65%3Avoksen&option=com_eventlist&Itemid=68
Ungdom: http://www.denheleekvipage.dk/cms/index.php?view=details&id=64%3Aungdom&option=com_eventlist&Itemid=68

Tilmelding til Stine på stinejoy@hotmail.com

De bedste ønsker om et skønt efterår fyldt med smukke farver, dejlige oplevelser og masser af rideglæde :-)
DHE træf og stævne :-) 27-06-2011
Den Hele Ekvipage ved Tabita Cramers og Helle Knudsen inviterer til træf og stævne for alle os hesteglade mennesker :-) De har arrangeret en fantastisk weekend i hestenes tegn med klasser, foredrag, udstillere og godt samværd med andre hesteglade :-) Støt op om det gode initiativ og læs mere om det på deres hjemmesidehttp://www.denheleekvipage.dk/cms/:
Opstart i Hals rideklub 08-04-2011
Så starter undervisningen igen op i Hals Rideklub. Klubben danner hyggelige rammer om samværdet med hesten. De tilbyder meget varieret undervisning af flere forskellige instruktører men alle med forståelsen for hesten som primær drivkraft. Uanset om du er hyggerytter eller seriøs rytter, uanset alder og niveau vil du finde fællesskab og mange skønne timer i hals rideklub. der er tilbud om både spring, dressur og jordarbejde og der arrangeres mange forskellige arrangementer. tag et kig på deres hjemmeside www.halsrideklub.dk - den er det værd :-)
For spørgsmål eller tilmelding kontakt Gitte schrøder på tlf: 27396092
Undervisning 13-01-2011
Siden om priser er opdateret.
Spændende update /open kursus i CR med Lotta Månsson 07-01-2011
Den 20-23 Maj 2011 afholdes et spændende kursus med Lotta som er Europas mest erfarne senior instruktør i centreret Ridning.
Kurset er for de danske instruktører men er også åbent for interesserede ryttere der kan deltage på lige fod med instruktørerne, både med hest eller som tilskuer uden hest. Læs mere her: http://www.motiverdinhest.dk/9309/Lotta%20M%C3%83%C2%A5nsson-S%C3%83%C2%B6derstr%C3%83%C2%B6m
Det er som sagt også muligt at deltage uden hest, da er prisen 500 kr om dagen. Mange af vores øvelser foregår uden hest og derfor vil man lærer utroligt meget som tilskuer også, hvor man både deltager i teorien, de mange øvelser uden hest og ser undervisningen.
Kontakt Tabita Cramers for tilmelding på tabita.cramers@gmail.com eller 61126646
Dato på ridelejre 2011 15-10-2010
Så er der kommet datoer på næste års ridelejre. Sammen med Tabita Cramers fra www.motiverdinhest.dk tilbydes der 2 spændende ridelejre med fokus på centreret ridning og godt hosemanship. Læs mere om ridelejrene her: http://stinejoy.gominisite.dk/Ridelejre-2011
Ridelejr med fokus på centreret Ridning 17-03-2010

Hen over sommeren vil der være mulighed for at deltage på 2 meget spændende ridelejre med fokus på centreret ridning. I samarbejde med Tabita Cramers fra motiverdinhest.dk vil der blive afholdt en ridelejr for børn og en for voksne.
To intense uger, med fordybelse i Centreret Ridning, og en masse hygge.
Ridelejrene afholdes i Ry Rideklub, med super faciliteter.

Læs mere her: www.horsemanshipskolen.dk/index.php

 
opstaldning 11-02-2010
Der er blevet en ledig boks på Stald Engholm hvor jeg har min egen opstaldet. Det er en lille gård med plads til 4 heste. På stedet vægtes hestens behov højt, det gælder alt fra foldtid, til fodring og træning.
Der er en mindre ridehal som hestene har adgang til fra folden, der er fri adgang til wrap/halm og rent vand. Hallen lukkes af ved træning. Udover hallen er der en 20*40 udendørs ridebane.
Hestene lukkes ud hver morgen.
Det er et lille sted uden store faciliteter som rytterstue og stor hal, men vi har et godt sammenhold og hjælper hinanden med at skabe de bedst mulige rammer for vores dejlige heste.
Gården er belliggende i Sdr. harritslev, 4 km. fra Hjørring rideklub.
Hvis det skulle have interesse er døren altid åben for et kig indenfor :-)
opstart 12-08-2009
Siden begynder så småt at tage form, der er opdateret tekst omkring centreret ridning.
Stine Joy 01-08-2009
Denne side er indtil videre under opbygning.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite