Skal din hest tilrides til foråret?
Kom til en spændende workshop hvor du lærer hvordan du selv kan forberede hesten til livet som ridehest.

Nu er det nye år startet og vi går lysere tider i møde. Tiden hvor hesten skal tilrides nærmer sig og derfor vil jeg gerne invitere til en workshop omkring forberedelse af unghesten.
Jeg vil gennemgå de emner der for mig skaber et stabilt fundament som giver den bedste start på livet som ridehest.
Der er meget vi kan gøre inden hesten skal stifte bekendtskab med rytteren som vil forberede den både mentalt og fysisk og derfor lette overgangen til ridehest så det bliver så konflikt frit som muligt. Det vil også øge sikkerheden for rytteren idet vi træner nogle gode og holdbare signaler så vi har en mulighed for at hjælpe vores hest hvis der opstår usikkerhed.
Når jeg selv tilrider heste er det vigtigste for mig at hesten hele tiden forstår opgaven og at jeg altid kun tilfører et nyt element ad gangen. På den måde kommer træningen altid til at overlappe så hver opgave bygger fundamentet for den næste opgave. Det er min oplevelse at det giver heste der kan være til stede i træningen og giver dem ro omkring de mange nye kriterier vi sætter for dem.
På workshoppen kommer vi til at snakke om signal indlæring og hvad vi skal være opmærksomme på i forhold til fremtiden som ridehest. Vi vil gennemgå udviklingen af signaler fra almindelig håndtering til indlæring af de signaler vi skal bruge fra ryggen. Vi vil også snakke om vigtigheden af korrekt tilvænning og hvordan det vil forberede hesten til rytteren. Derudover vil vi gennemgå hvordan vi forbereder hesten fysisk til belastningen af en rytter, således at den vil bruge sin krop mest muligt hensigtsmæssigt.
Workshoppen henvender sig både til dig der ønsker selv at tilride din hest, dig der gerne selv vil forberede din hest inden en anden skal tilride og også dig der ønsker inspiration til at skabe et godt og grundigt fundament at bygge samarbejdet på.
Der er mange fordele ved at bruge noget tid på at forberede hesten inden dens første møde med en rytter. Overgangen fra unghest på marken bliver ikke så voldsom for hesten når vi tager den blødt i gang. Vi kan stille og roligt få lavet et godt fundament og nå at få det ordentligt konsolideret før vi bygger nyt ovenpå. Økonomisk kan det også svare sig selv at lave et godt stykke grundarbejde så selve tilridningen vil kunne glide lettere og hurtigere end hvis hesten kommer direkte fra ikke at lave noget. Når du bruger tid på at give hesten en god opstart før rytteren introduceres har du taget ansvar for at din hest får den bedst mulige tilgang og association til træningen og dens nye liv som ridehest med mange dejlige år foran sig.
Workshoppen består af teori samt praksis hvor øvelserne vises og forklares.
Arrangementet foregår på Blue Berry Hill, Haugevej 13, 8620 Kjellerup den 22 februar fra kl. 13-17.
Pris: 300 kr.
For tilmelding send mig en mail på stinejoy@hotmail.com
Klik her for at få dit eget GoMINIsite