Som underviser ser jeg det som min vigtigste opgave at assistere dig på din rejse mod dine drømme og mål. Sammen tager vi udgangspunkt i hvad du ønsker at arbejde med og opstiller derefter nogle delmål for at skabe et godt fundament at bygge videre på. Det er vigtigt for mig at skabe en tryg atmosfære hvor der er plads til alle og hvor alle kan føle frihed til at udvikle sig i netop den retning de ønsker.
Samværdet med hesten er så meget mere end selve træningen. Det er fællesskabet, samhørigheden, forståelsen og empatien. Det er muligheden for at leve fuldstændigt i nuet, være til stede og føle sig selv og hesten inderst inde. Det er et afbræk fra en hverdag der stiller krav til os i alle retninger, et pusterum til at genfinde os selv og glæden.
Derfor er det absolut vigtigste for mig at gøre mit bedste for at bidrage til at finde den indre glæde, motivation og samhørigheden mellem dig og hesten.
Jeg lægger vægt på blødheden mellem hest og rytter, forståelsen for de signaler vi giver og ikke mindst hvordan hesten opfatter dem, vores opstilling og hvordan den påvirker hesten og ikke mindst at hjælpe hesten til at bevæge sig så hensigtsmæssigt som muligt.
Så mine største fokus områder er at bidrage til en god fundamental grundridning, forståelse for hestens adfærd og indlæring, rytterens opstilling og ikke mindst hvordan vores tanker, brug af vejrtrækning og indre billeder kan hjælpe os med at finde blødheden frem så træningen bliver en god oplevelse for både hesten og rytteren :-)
Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil høre mere eller har nogle spørgsmål.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite